Yrityksille

Kiitos jo etukäteen kiinnostuksesta ja yhteistyöhalukkuudestanne LogistiikkaSymposium-tapahtumaa kohtaan. Päivän ohjelmasta ja aikataulusta voitte lukea sivuston Ohjelma– osiosta.

LogistiikkaSymposium-päivä on loistava tilaisuus tuoda tulevaisuuden logistiikkojen tietoisuuteen edustamanne yrityksen arvot, sekä kertoa omista taustoista. Päivä mahdollistaa myös tuotteiden ja palveluiden markkinoimisen. Näiden lisäksi LogistiikkaSymposium luo valmiit puitteet rekrytoimiseen sekä yhteistyön korostamiseen yrityksen ja oppilaitosten välillä.

Tapahtuma koostuu paneelikeskustelusta, yritysesittelyistä, asiantuntijoiden puheenvuoroista ja aulatapahtumasta. Tapahtumaan osallistuu eri logistiikka-alan yritysten esittelijöitä ja runsas määrä motivoituneita tulevaisuuden logistiikka-alan osaajia eri korkeakouluista.

Esitys

Esityksen suhteen puhujilla on vapaat kädet, mutta hyviä aiheita voisivat olla seuraavat:

  • Yritysesittely
  • Rekrytointi
  • Ammatilliset kuviot logistisesta näkökulmasta
  • Työelämän esimerkkejä
  • Mahdollisia haasteita, joita esittelijä on kokenut
  • Mielenkiintoinen aihe opiskelijan näkökulmasta olisi myös kuulla esittäjän taustoista ja miten hän on saavuttanut nykyisen asemansa

Rekrytoinnilla viitataan yrityksen mahdollisiin harjoittelu – tai kesätyöpaikkoihin logistiikan opiskelijoille. Edellä mainitut aiheet olivat vain esimerkkejä ja esityksen sisältö on täysin esittäjän päätettävissä.

Aulatapahtuma

Yrityksenne voi osallistua esityksen lisäksi myös aulatapahtumaan tai pelkästään aulatapahtumaan. Tapahtuman tarkoituksena on luoda kontakteja yritysten ja opiskelijoiden välille. Opiskelijoille suositellaan CV:n ottamista mukaan.

Iltaohjelma

Varsinaisen päiväohjelman jälkeen opiskelijat kokoontuvat iltatapahtumaan, jonka tarkoituksena on verkostoitua ja tutustua muiden opiskelijoiden sekä yhteistyössä olevien yritysten esittelijöiden kanssa. Yritysten esittelijät ovat lämpimästi tervetulleita iltatapahtumaan nauttimaan ruuasta, juomasta ja hyvästä seurasta.

Sponsorointi

Logistiikka – tapahtumaa on järjestämässä kahdeksanhenkinen työryhmä, joka koostuu logistiikan sekä tuotantotalouden ja -tekniika opiskelijoista. Rahalliset resurssimme ovat rajalliset ja olisimme todella otettuja, jos yrityksenne haluaisi viedä yhteistyön askeleen pidemmälle ja olla mukana mahdollistamassa LogistiikkaSymposium-tapahtumaa.