LogistiikkaSymposium- päivä on loistava tilaisuus tuoda tulevaisuuden logistiikkojen tietoisuuteen edustamanne yrityksen arvot, sekä kertoa omista urapoluistanne. Päivä mahdollistaa myös tuotteiden ja palveluiden markkinoimisen, sekä LogistiikkaSymposium luo valmiit puitteet rekrytoimiseen sekä yhteistyöhön yritysten ja oppilaitosten välillä.

Tapahtuma koostuu paneelikeskustelusta, yritysesittelyistä, asiantuntijoiden puheenvuoroista sekä aulatapahtumasta. Tapahtumaan osallistuu eri logistiikka-alan yritysten esittelijöitä ja runsas määrä motivoituneita tulevaisuuden logistiikka-alan osaajia eri korkeakouluista.


LogistiikkaSymposium – tapahtumaa on järjestämässä 12-henkinen työryhmä, joka koostuu logistiikan sekä tuotantotalouden ja -tekniikan  insinööriopiskelijoista.

Rahalliset resurssimme ovat rajalliset, joten olisi hienoa, jos yrityksenne haluaisi viedä yhteistyön askeleen pidemmälle ja olla mukana mahdollistamassa LogistiikkaSymposium-tapahtumaa osallistumisellanne.


Esityksen suhteen puhujilla on vapaat kädet, mutta hyviä aiheita voisivat olla seuraavat:

  • Yritysesittely
  • Rekrytointi*
  • Ammatilliset kuviot logistisesta näkökulmasta
  • Työelämän esimerkkejä
  • Mahdollisia haasteita, joita esittelijä on kokenut
  • Mielenkiintoinen aihe miten olet päätynyt nykyiseen asemaasi opiskelijan näkökulmasta.

Rekrytoinnilla viitataan yrityksen mahdollisiin harjoittelu- tai kesätyöpaikkojen hakuihin tapahtumassa insinööriopiskelijoille. Edellä mainitut aiheet olivat vain esimerkkejä ja esityksen sisältö on täysin esittäjän päätettävissä.

Yrityksenne voi osallistua esityksen lisäksi aulatapahtumaan. Myös pelkästään aulatapahtumaan osallistuminen on mahdollista. Tapahtuman tarkoituksena on luoda kontakteja yritysten ja opiskelijoiden välille.

Varsinaisen päiväohjelman jälkeen opiskelijat kokoontuvat iltatapahtumaan, jonka tarkoituksena on verkostoitua ja tutustua muiden opiskelijoiden sekä yhteistyössä olevien yritysten esittelijöiden kanssa. Yritysyhteistyökumppaneiden edustajat ovat lämpimästi tervetulleita iltatapahtumaan nauttimaan ruoasta, juomasta ja hyvästä seurasta.