Kiitos jo etukäteen kiinnostuksesta ja yhteistyöhalukkuudestanne LogistiikkaSymposium-tapahtumaa kohtaan. Päivän ohjelmasta ja aikataulusta voitte lukea sivuston Ohjelma– osiosta.

LogistiikkaSymposium-päivä on loistava tilaisuus tuoda tulevaisuuden logistiikkojen tietoisuuteen edustamanne yrityksen arvot, sekä kertoa omista urapolku taustoistanne. Päivä mahdollistaa myös tuotteiden ja palveluiden markkinoimisen. Näiden lisäksi LogistiikkaSymposium luo valmiit puitteet rekrytoimiseen sekä yhteistyön korostamiseen yrityksen ja oppilaitosten välillä.

Tapahtuma koostuu paneelikeskustelusta, yritysesittelyistä, asiantuntijoiden puheenvuoroista, työpajoista ja aulatapahtumasta. Tapahtumaan osallistuu eri logistiikka-alan yritysten esittelijöitä ja runsas määrä motivoituneita tulevaisuuden logistiikka-alan osaajia eri korkeakouluista.

 

 

Esitys


Esityksen suhteen puhujilla on vapaat kädet, mutta hyviä aiheita voisivat olla seuraavat:

  • Yritysesittely
  • Rekrytointi*
  • Ammatilliset kuviot logistisesta näkökulmasta
  • Työelämän esimerkkejä
  • Mahdollisia haasteita, joita esittelijä on kokenut
  • Mielenkiintoinen aihe miten olet päätynyt nykyiseen asemaasi opiskelijan näkökulmasta.

Rekrytoinnilla viitataan yrityksen mahdollisiin harjoittelu- tai kesätyöpaikkojen hakuihin tapahtumassa logistiikan opiskelijoille. Edellä mainitut aiheet olivat vain esimerkkejä ja esityksen sisältö on täysin esittäjän päätettävissä.

 

 

Aulatapahtuma


Yrityksenne voi osallistua esityksen lisäksi aulatapahtumaan. Myös pelkästään aulatapahtumaan osallistuminen on mahdollista. Tapahtuman tarkoituksena on luoda kontakteja yritysten ja opiskelijoiden välille. Opiskelijoita suositellaan ottamaan CV mukaan.

 

 

Iltaohjelma


Varsinaisen päiväohjelman jälkeen opiskelijat kokoontuvat iltatapahtumaan, jonka tarkoituksena on verkostoitua ja tutustua muiden opiskelijoiden sekä yhteistyössä olevien yritysten esittelijöiden kanssa. Yritysten esittelijät ovat lämpimästi tervetulleita iltatapahtumaan nauttimaan ruoasta, juomasta ja hyvästä seurasta.

 

 

Sponsorointi


LogistiikkaSymposium – tapahtumaa on järjestämässä yhdeksänhenkinen työryhmä, joka koostuu logistiikan insinööriopiskelijoista.

Rahalliset resurssimme ovat rajalliset ja olisimme todella otettuja, jos yrityksenne haluaisi viedä yhteistyön askeleen pidemmälle ja olla mukana mahdollistamassa LogistiikkaSymposium-tapahtumaa osallistumisellanne.